Bloggen om æstetiske behandlinger, wellnes og smerter i muskler og led. 


PRP Behandlinger (Vampire Facelift)

Som en stor nyhed, kan vi nu tilbyde “Vampire Facelift” som i virkeligheden har den kliniske betegnelse "PRP behandling". 

Behandlingen udføres af Dorthea Kaszubowski, som har mere end 25 års erfaring i branchen. Hendes venlige væsen, og fokus på kunden, gør hende til den helt rigtige behandler. Vi er meget stolte af, at kunne tilbyde hende som behandler i vores klinik. 

Normal prisen i Danmark for denne type behandlinger er ca. 4500 kr. pr. behandling. Typisk har man behov for 2-3 behandlinger fordelt over ca. 3-5 måneder. 

Vi tilbyder behandlingen i vores klinik i Flensborg til 3000 kr. pr. behandling. (Fortsættes under billedet)

RegenLabPlasma


Hvad er PRP behandling (Platelet Rich Plasma)?

Blodplader er en naturligt forekommende del af ens eget blod og spiller en vigtig rolle i sårheling og regenerering af væv. PRP behandlingen fremmer kollagen dannelse og forbedrer blodforsyningen til væv – begge dele er vigtige faktorer i anti-aging behandlinger. Din hudtekstur vil forbedres, idet PRP behandlingen stimulerer væksten af nyt hudvæv. En PRP behandling (også kaldet PRP hudforyngelse terapi) er en naturlig tilgang til at forbedre tilstanden af ens hud. Man bruger sin krops egne unikke vævsvækstfaktorer og helende egenskaber, til at genoplive huden – ved at forbedre blodforsyningen og stimulere dannelsen af collagen. Resultatet vil gradvis forbedres over tid og det tyder på at en PRP behandling varer længere end kemiske behandlinger (som feks. Botox) og PRP behandlingen skal således ses som en mere langsigtet investering. Man kan sige at PRP hudforyngelse terapi (PRP behandling) er specielt designet til dig, af dig! Ønsker man det umiddelbare hurtige resultat fra traditionelle fillers (som f.eks. Hyleron) er det ikke en forhindring at kombinere disse, med en PRP behandling.


Hvad indebærer en PRP behandling?

En lille prøve af dit eget blod [ca 60 ml] behandles i et højt specialiseret system, specielt designet til at ekstrahere Blodpladerigt Plasma (PRP) på en sikker, klinisk måde, hvorefter denne PRP indsprøjtes i de områder af ansigtet og på halsen, der ønskes hudforyngelse på.


Er en PRP behandling sikker at anvende?

Til PRP behandling bliver der benyttet blodpladerigt plasma fra din egen krop, som altså er ens eget unikke væv – det vil sige at du bruger dit eget blod til at reparere og forbedre din hud med. Det blodpladerige plasma behandles under strenge kliniske standarder, som alle klinikere skal overholde, når der arbejdes med blodprodukter og behandlingen af blodet er på “point of care”, ved siden af patienten. Så PRP behandlingen er sikker.

 

Hvilke ændringer vil jeg mærke efter PRP behandlingen?

PRP behandlingen fremmer vævsvækst og forbedrer blodtilførslen til væv – begge faktorer er vigtige  i anti-age terapier. Din hud tekstur vil forbedre sig, i takt med at nye vævs celler vokser og du vil få en bedre glød og spændstighed i huden. Der går som regel op til 3-6 uger før man rigtigt kan se resultaterne, som fortsætter med at forbedre sig over tid og varer typisk ca. 1 – 2 år. De bedste resultater opnås ved 1 til 3 behandlinger. Vi er alle unikke, så resultaterne vil afhænge af en række faktorer, herunder din generelle sundhedstilstand, alder, kost, om du ryger, samt en række andre sundhedsmæssige faktorer.