Om os

Vores klinik ligger midt i den smukke gamle handels by Flensborg, lige syd for grænsen, med udsigt ud over den gamle Flensborg Havn. 

Vi råder over 180m2, i en af byens mest markante ejendomme, i tilknytning til gågaden. 


Det første spørgsmål vi som regel får, når vi taler med vores kunder er, hvad grunden er til, at vi ligger i Flensborg og dermed Tyskland. 

Der er mange grunde til det, men den vigtigste er, at i Tyskland er kontrollen med denne type klinikker meget streng. Det bruger vi som motivation til, hele tiden at være foran disse kontroller, og derigennem sikre, at vores behandlinger lever op til disse strenge kontroller. 

Der er også andre grunde. 

Vi kan, ved at placere os i Flensborg, tilbyde priser der slet ikke er mulige i Danmark. (typisk besparelse på 30-50%) 

Vores lokale leje er billigere, hvilket kommer vores kunder til gode, i form af langt lavere behandlings priser end tilsvarende i Danmark. Så alt i alt syntes vi, at værdien ved, at placere os i den smukke købstad Flensborg, er præcist det vi forestillede os den ville være. 

Mange af vores kunder kombinerer turen hertil med, at handle ind i de lokale butikker, eller nyde en gåtur på Flensborgs smukke gågade, der stadig er fuld af liv og aktive butikker. 

Vores team af behandlere er alle blandt de bedste.